Saját verzió:
40dkg kr.cukor - karamellnek
2dl tej + 11dkg liszt, de jobb inkább 3db puding, vaníliás vagy tejszínes - kikavarni simára
5dl tej - hozzá a karamellhez
22dkg Rama - kis kockákra vágva hozátenni a krémhez, ha kihűlt kicsit, de még meleg.
40 dkg cukrot karamellizálunk. utána fel kéne önteni tejjel,elovad benne, de előte veszélyesen összeugrik és fel is habzik esetenként.
Inkább érdemes kiönteni szilikonos sütőpapírral borított tepsibe, vékonyan szétkenni, majd ha kihűlt, összetörni és úgy olvasztani fel a tejben.
Ha ez kész, a jól kikevert lisztet vagy pudingot hozzátenni, sűrűre főzni, ha kicsit kihűlt, mehet bele a Rama. Aki akarja, ki is kavarhatja és úgy hozzadni a teljesen kihűlt krémhez, csakígy többet kell mosogatni.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése