Forrás.
Hozzavalok :
1 pohar tejfol
1 pohar napraforgo olaj
1 cs. Sutopor
1 nagy lk margarin
1 kk. So
550 gr. Liszt
A toltelekhez :
300 gr. Feta
2 tojas
kis koktel virslik
Elkeszites :
Egy talba osszekeverjuk az alapanyagokat , egy puha teszta labdat kapunk.
Felretesszuk 1/2 orara pihenni. Kozben elkeszitjuk a tolteleket. Villaval osszetorjuk a fetat es elkeverjuk a tojassal. Utana dionyi kis labdakat csipunk le a tesztabol es tenyerrel a munkalapon kilapitjuk. Ne nyujtsuk ki nagyon vekonyra ! Kozepebe 1 kiskanal tolteleket teszunk , majd osszehajtjuk, hogy felhold format kapjunk. Ujjunkkal a vegeit lenyomogatjuk, hogy ne nyiljanak szet. A virslis valtozatnal a feta helyett a kis virsliket tesszuk a kozepebe. Tetejuket megkenhetjuk tojassal es tetszes szerint szezammaggal is megszorhatjuk. Majd sutopapirral kibelelt tepsibe tesszuk, es 180 fokon kb 30 percig sutjuk.
Καλή όρεξη = Kali orexi = Jó étvágyat!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése