2013. augusztus 20., kedd

Napraforgó

50 dkg sima liszt
1,5 tk. só
1 tk. kristálycukor
11g porélesztő (Haas vagy francia)
1 tojás
3 ek. olaj (most mogyoróolaj - Spar)
és annyi natúr joghurt, amennyit felvesz, majdnem egy nagy pohár (375 g-os)
Ha beleteszed az egész poharat, akkor kell még lisztezni kicsit, de belefér.
Én ebből csak egy nagy kereket csináltam, tehát kettévettem a tésztát, kerekre nyújtva megkentem a következővel:
25 dkg lángolt kolbász
2 főtt tojás 
4 közepes csemegeuborka
fél konzerv pizzakrém
sajt
A sajtot reszeltem, a többit apróra vágtam, rákentem a pizzakrémet is, aztán rá a másik tésztalapot, felvágtam, megtekertem, lekentem egy egész tojással, szezámmag a tetejére és mehet sülni. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése