(Juli-suli)
12,5 Rama, 12,5 cukor, 1 van. cukor, só, 1 citrom reszelt héja, 3 tojás, 20 liszt, 2 csapott tk. sütőpor, 1 - 2 ek. tej.
Masszát géppel összeállítani annyi tejjel, hogy ne ragadjon a keverőlapáthoz. Tojásokat egyenként bele, a lisztet kanalanként. Kikent, 28 cm-es formába önteni.
75 dkg alma, 2 ek. sárgabaracklekvár, 1 ek. víz
Almát meghámozva vékony cikkekre vágva koszorúformában a tésztára rakni.
Előmelegített sütő, 3 - 4-es fokozat (175 - 200 fok)40 - 50 perc.
Lekvárt szitán áttörve vízzel felfőzni, sütés után a tésztát azonnal megkenni vele.
12,5 Rama, 12,5 cukor, 1 van. cukor, só, 1 citrom reszelt héja, 3 tojás, 20 liszt, 2 csapott tk. sütőpor, 1 - 2 ek. tej.
Masszát géppel összeállítani annyi tejjel, hogy ne ragadjon a keverőlapáthoz. Tojásokat egyenként bele, a lisztet kanalanként. Kikent, 28 cm-es formába önteni.
75 dkg alma, 2 ek. sárgabaracklekvár, 1 ek. víz
Almát meghámozva vékony cikkekre vágva koszorúformában a tésztára rakni.
Előmelegített sütő, 3 - 4-es fokozat (175 - 200 fok)40 - 50 perc.
Lekvárt szitán áttörve vízzel felfőzni, sütés után a tésztát azonnal megkenni vele.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése