2013. augusztus 19., hétfő

Árvácska

Belseje:
6 tojás, 6 ek. kr.cukor 1 vaníliás puding, 1 puncspuding, 1 sütőpor.
3 tf +2 k. cukor - habbá + fél cs, sütőpor, + 1 van. puding + 3 tojáásárga
Kikent, lisztezett őzgerinc formában sütni
Puncspudinggal ugyanez.
Külseje:
Piskóta: 5 ts + 2 k kr.cukor + fél cs. sütőpor + 1 csokoládépuding + 2 k. kakópor + 5 felvert fehérje
Rendes tepsiben sütjük.
Krém:
3 dl tej + 1 ek. rétesliszt + 1 vaníliás puding - sűrűre főzni
1 Rama + 5 ek. porcukor + 3 ek. kakaópor - habpsra keverni, a kettőt össze.

A széle a kakaós tésztalap, a belseje krémmel összefogva a hosszában kettévágott őzgerincben sült piskóta.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése